GREEN KIDS CORNER: ANIMATIE BIJ THUISWEDSTRIJDEN VOOR DE ALLERKLEINSTE CERCLEFANS
 
Op zondag 5 november start Cercle samen met de Gezinsbond de Green Kids Corner op waarmee we ons richten naar ouders met jonge kinderen. In de turnzaal onder de Oosttribune voorzien professionele animatoren een gepaste opvang voor de allerkleinste Cerclefans tussen de 2,5 en 8 jaar.
 
De Green Kids Corner zal vanaf 5 november bij elke thuiswedstrijd in de namiddag open zijn tussen 2,5 uur voor de aftrap tot anderhalf uur na de wedstrijd. Geen gedoe meer dus om een oppas te regelen in combinatie met een thuiswedstrijd van Cercle: dankzij de Green Kids Corner is dat probleem voor goed van de baan.
 

JOUW KIND IS ONZE PRIORITEIT

  • Jouw kind wordt verwelkomd in een veilige infrastructuur die volledig onderhevig is aan de voetbalwet
  • De begeleiding gebeurt door ervaren en volwassen begeleiders van de Gezinsbond
  • Het speelgoed en de activiteiten die ter beschikking worden gesteld zijn conform alle vigerende normen en aangepast aan de leeftijd van de kinderen.
  • Jouw kind is verzekerd via de dekking van de Gezinsbond.
  • Gelieve in het onderstaande formulier zeker de specificaties met betrekking tot medicatie/ voeding en andere individuele aspecten van uw kind in te vullen, zodat wij ons daarop kunnen voorbereiden.

INSCHRIJVEN

Da’s heel simpel. Schrijf je hier in en wacht vervolgens op een bevestigingsmail van Cercle. In de e-mail zal je gevraagd worden om een bedrag van 20 euro per kind over te schrijven met een specifieke mededeling. Jouw inschrijving wordt gevalideerd van zodra we de betaling hebben ontvangen.

SAMENWERKING GEZINSBOND - CERCLE