Geef ook jouw gezin wat het verdient

Word nu lid van de Gezinsbond. Voor 45 euro ben je met je gezin aangesloten tot eind 2023. Door de vele voordelen, is dat lidgeld zo terugverdiend.

Je kan op drie manieren lid worden van de Gezinsbond:

Voor mensen met een beperkt inkomen is er de mogelijkheid om aan verminderd tarief lid te worden. Meer informatie over dit verminderd tarief vind je hier.

Gratis kennismakingslidmaatschap: ben je net mama of papa geworden en was je nog nooit eerder lid van de Gezinsbond? Vraag dan een gratis kennismakingslidmaatschap aan. Dit doe je door een e-mail te versturen naar Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. met de volgende gegevens:

  • Je naam, voornaam en geboortedatum
  • Je adres
  • Je e-mailadres
  • De naam, voornaam en geboortedatum van je baby

Vergeet niet te vermelden dat het om een aanvraag voor een gratis lidmaatschap gaat.

Vier goede redenen om lid te worden

  • Je stem wordt gehoord. Samen met jou en meer dan 150.000 andere gezinnen vormen we de grootste onafhankelijke gezinsvereniging van het land. Dag in dag uit zetten we ons in voor gezinspolitieke thema’s zoals een betere combinatie van werk en gezin, eerlijke kinderbijslagen en pensioenen, een veilige en gezonde omgeving, en het best mogelijke onderwijs.
  • Je weet meer. In ons ledenmagazine en op goedgezind.be vind je advies en info op maat van jouw gezin. Daarbovenop ontvang je extra tips in onze magazines Brieven aan Jonge Ouders (over baby’s en peuters), BOTsing (over tieners) en GROOTouders (over kleinkinderen). We organiseren ook lezingen en webinars om ouders te ondersteunen bij de opvoeding. En wist je dat je als lid ook gratis juridisch advies krijgt van onze experts?
  • Je beleeft meer. Met korting naar de zoo of een attractiepark. Met het hele gezin lekker uitblazen in een vakantiepark. Een sportkamp voor je kind. Als lid van de Gezinsbond beleef je meer! Vrijwilligers in je buurt organiseren gezellige ontmoetingsmomenten, steeds met aandacht voor ieders veiligheid. En wil je er eens op uit zonder de kinderen? Dan kan je een beroep doen op onze kinderoppasdienst.
  • Je geeft minder uit. De Gezinsbond werkt dagelijks aan kortingen en voordelen voor gezinnen: bij musea, pretparken, musicals, Kinepolis, De Lijn én winkels, zoals plaatselijke handelaars, Standaard Boekhandel, Daoust Dienstencheques …  In geen tijd is je lidgeld terugverdiend.

Ben je net voor het eerst ouder geworden?

Als je nog niet eerder lid was van de Gezinsbond en je bent net ouder geworden dan heb je recht op een gratis kennismakingslidmaatschap. Meld hier de geboorte van je kind.

De Gezinsbond heeft ook een samenwerkingsverband met OCMW's. Klik hier voor meer info.