cadeautje

Ben je op zoek naar een cadeautje voor je kinderen, ouders, kleinkinderen, of jezelf?

Enkele ideetjes:

De Gezinsbond biedt onder andere het volgende aan:


Ledenvoordelen

Als lid van de Gezinsbond kan je genieten van heel wat kortingen en voordelen. Kortingen op aankopen, uitstapjes, energie en telefonie en op activiteiten in jouw buurt. Het aanbod is even groot als verrassend.

Bij tal van handelaars en spaarpartners in Vlaanderen en Brussel krijg je spaarkorting in je online portemonnee. Bij je plaatselijke afgevaardigde kan je ook bioscoopchequesgsm-kaarten en NMBS-passen kopen met spaarkorting. Van zodra je 10 euro bij elkaar gespaard hebt, kan je betalen met je lidkaart en besparen op je aankopen. Je online portemonnee kan je raadplegen viamijn.gezinsbond.be.

Heb je nog een gezinsspaarkaart en ben je niet zeker of het bedrag op je gezinsspaarkaart al omgezet werd naar je online portemonnee? Controleer het hier.

Als lid kan je ook genieten van kortingen bij musicals, op tentoonstellingen, in musea en attractieparken. Raadpleeg regelmatig de activiteiten met korting en blijf op de hoogte van het aanbod.

Doe een beroep op een kinderoppasdienst in jouw buurt of bezoek een van onze tweedehandsbeurzen. We reiken ook kortingskaarten openbaar vervoer uit aan gezinnen met drie of meer kinderen.

---------------