Even voorstellen

Onze afdeling draait op een team van vrijwilligers waar vele handen het werk licht maken. Wij zoeken steeds mensen die ons team verder willen helpen uitbouwen. Interesse? Neem dan contact op met onze voorzitter. Ben je op zoek naar een verantwoordelijke van de kinderoppasdienst, wens je gsm-, NMBS-kaarten aan te kopen, wil je informatie over andere diensten, kijk dan snel even hieronder.

Mededelingen

Agenda

Iedereen is welkom op onze activiteiten, je kan ze terugvinden in onze agenda. Naast de activiteiten die wij zelf organiseren, ben je natuurlijk welkom op deze van andere afdelingen. Heb je ideeën voor activiteiten, laat ons iets weten!

Links

Bezoek onze website:

https://aartrijke.gezinsbond.be

 
Geplande activiteiten

 • Klik hier om te filteren op type activiteit, afdeling...
  AFDELING

  Selecteer de afdelingen waarover u activiteiten wil vinden.

  Aartrijke Assebroek - Sint-Kruis Blankenberge Brugge
  Damme De Haan Dudzele Heist - Duinbergen
  Hertsberge Houtave - Stalhille Jabbeke Knokke
  Koolkerke Lissewege Loppem Meetkerke
  Oedelem - Beernem Oostkamp Ruddervoorde Sint-Andries
  Sint-Joris Sint-Michiels Snellegem Uitkerke
  Varsenare Veldegem Waardamme Westkapelle
  Zedelgem Zeebrugge Zerkegem Zuienkerke
  ACTIVITEIT

  Selecteer de activiteiten waarover u informatie wenst.

  Alle activiteiten
  Tweedehandsbeurzen Ledenfeest Voordrachten Kind en Tiener Wandelen - Fietsen
  Bezoeken - Reizen Doe-activiteiten Sport Algemeen Yoga Zwemmen - Lopen
  Varia

  - (Retourneer eerste resultaten.)

 • Download de pdf versie van de Bondsklapper

Taal- en sportkamp
maandag 19 augustus 2024 - vrijdag 23 augustus 2024
9u tot 16u
Varia
Aartrijke
David Van Brabander
0476 94 06 31
E-mail
Gezinsbond Aartrijke organiseert een kamp waarin taal (Frans) en sportactiviteiten elkaar afwisselen. Deze activiteiten worden telkens gegeven en begeleid door een ervaren leerkracht. We voorzien 2 leeftijdscategorie?n, 5e/6e leerjaar en 1e/2e middelbaar met telkens max.12 kinderen/groep. Tijdens de pauze krijgt men een versnapering en voor 's middags voorziet men eigen picknick. Voor de activiteiten is er elke dag opvang voorzien vanaf 8u30 en na de activiteiten tot 17u. MEER INFO: via mail (Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.) of telefonisch (0476/940631) bij David Van Brabander. INSCHRIJVEN via onze website aartrijke.gezinsbond.be
Prijs Leden: € 140 / persoon
Prijs niet-Leden: € 180 / persoon

Watergewenning en zweminitiatie voor kleuters
zondag 01 september 2024 - zaterdag 30 november 2024
13u tot 14u30
Zwemmen - Lopen
Aartrijke
Isabelle Vervenne
0496 52 19 31
E-mail
De Gezinsbond organiseert elk trimester een lessenreeks ‘Watergewenning en zweminitiatie voor kleuters’ (3 tot 6 jaar) in het zwembad ‘Groene Meersen’ te Zedelgem. Een lessenreeks bestaat uit 10 lessen van 30 min. Er wordt gewerkt in groepjes van ongeveer 8 kinderen, ingedeeld volgens de ervaring van de kleuter. Tijdens de laatste les van de reeks kunnen ouders de vorderingen van hun kinderen meevolgen vanop de bezoekersbank bij het zwembad. De lessen gaan door op zaterdag tussen 13u00 en 14u30. In september start een nieuwe reeks. De groepsindeling (groep 1 om 13u, groep 2 om 13u30 en groep 3 om 14u) wordt kort voor de start van de lessenreeks, samen met alle praktische informatie, per e-mail naar de ouders doorgestuurd. Leden: €35 per kind / Niet-leden: €50 per kind (huur van het zwembad, lesgeld en verzekering inbegrepen). Meer info en inschrijvingen op onze website: aartrijke.gezinsbond.be
Prijs Leden: € 35 / kind
Prijs niet-Leden: € 50 / kind

Vierdaagse Pays d’Auge, het groene hart van Normandië
dinsdag 24 september 2024 - vrijdag 27 september 2024
5u45
Bezoeken - Reizen
GOSA
Georges Verlinde
050 35 75 75
E-mail
Vierdaagse Pays d’Auge, het groene hart van Normandië

Dinsdag 24 september tot vrijdag 27 september 2024 om 5u45.

Begeleide vierdaagse in volpension met Carlo Goethals als gids.

We overnachten in hotel Le Clos Saint Gatien in St Gatien des Bois.

Wie het volledig programma wil ontvangen mailt naar Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.

Inbegrepen in de prijs: autocar, parking en taxen, begeleiding, fooi chauffeur, overnachtingen, ontbijt buffet, avondmalen (met drank), gebruik zwembad en fitness. Middagmalen (drank in) dag 1,2 en 4. Toegang musea en kastelen met plaatselijke gidsen, degustaties. Geen annulatie verzekering voorzien.

Locatie: Parking Steenbrugge Baron Ruzettelaan Assebroek.

Prijs: € 579 of € 720 (single) Info en inschrijven bij Georges Verlinde op Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. of 050 35 75 75 en door storten van € 579 of € 720 (voor single) per persoon op BE 71 7310 5238 9469 van GOSA Regio Brugge-Oostkust voor 10 mei 2024.


Prijs Leden: € 579,00 / persoon

Pottenbakken
vrijdag 04 oktober 2024
van 19u tot 22u
Doe-activiteiten
Aartrijke
Veerle Lannoy
0495 42 83 25
E-mail
Wil je een tof ouder-kind moment beleven. Gezinsbond Aartrijke organiseert een workshop pottenbakken en glazuren bij De Pottenbakkerij te Ichtegem. Het is een 3 uur durende workshop waarbij je een potje leert draaien en ook een ter plaatse aangekocht stukje keramiek kan beschilderen en glazuren. Kostprijs: €35 per draaischijf + het vrijblijvend beschilderen en glazuren van keramiek (wordt aangekocht in het atelier en start vanaf € 10). Meer info en inschrijvingen: aartrijke.gezinsbond.be
Prijs Leden: € 35,00 / persoon
Prijs niet-Leden: € 35,00 / persoon

Case New Holland met wereldproducten vanuit Zedelgem
donderdag 10 oktober 2024
13u45 tot 16u45
Bezoeken - Reizen
GOSA
Georges Verlinde
050 35 75 75
E-mail
CNH is de drijvende kracht achter het ijzer en de technologie die onze wereld transformeren. New Holland Agriculture is een merk van CNH Industrial N.V., wereldleider met een gevestigde industriële expertise, een breed productaanbod en een wereldwijde aanwezigheid. CNH streeft ernaar de hoogste ethische normen te hanteren en dealers en klanten te ondersteunen via een divers en inclusief personeelsbestand, vooraanstaande technologie, uitzonderlijke veiligheid en kwaliteit, en ongeëvenaarde innovatie. CNH investeerde fors in het New Holland Harvesting Center of Excellence in Zedelgem. In onze streek is het bedrijf gekend als één van de grootste werkgevers. New Holland bouwt voort op het erfgoed van landbouwpioniers, die allen de productiviteit van landbouwers verbeterden sinds 1895. Dit is een unieke kans om het bedrijf, zo dicht bij onze deur, echt te leren kennen. Het groepsbezoek is niet vanzelfsprekend. Er is een ontvangst voorzien met een koffie in de showroom van CNH, Leon Claeysstraat 3A Zedelgem. Dit wordt vervolgd door een bedrijfspresentatie en rondleiding met hoofdtelefoons. Twee gidsen zijn er tot onze beschikking. Het einde van de rondgang wordt afgesloten om 16u45 in de showroom met een drankje. Prijs leden €19. Na inschrijven bij Georges Verlinde op Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. of 050 35 75 75 overschrijven op BE 71 7310 5238 9469 van GOSA Regio Brugge-Oostkust ten laatste 15 september 2024.
Prijs Leden: € 19,00 / persoon

Tweedehandsbeurs
zaterdag 19 oktober 2024
van 13u tot 16u
Tweedehandsbeurzen
Aartrijke
Nele Vanhaverbeke
0476 61 34 69
E-mail
Wij kiezen ervoor om onze tweedehandsbeurzen te organiseren volgens het principe van kapstokverkoop. Dit heeft zo z'n voordelen voor zowel kopers als verkopers. Wij stallen dan alle voorwerpen per soort en hangen de kledij volgens kledingmaat. Dit is zeer handig voor potentiële kopers die zo snel interessante koopjes terugvinden. Kopers vinden er allerlei spullen, zoals speelgoed, boeken, baby uitzet, fietsen, kledij alle leeftijden (ook voor volwassenen), autostoelen, enz ...Locatie: ​LDC Jonkhove - Aartrijke

Gratis inkom

Meer info: aartrijke.gezinsbond.be
Prijs Leden: € 0
Prijs niet-Leden: € 0

Concert Symfonie Orkest Vlaanderen
donderdag 28 november 2024
18u
Muziek - Optredens
GOSA
Georges Verlinde
050 35 75 75
E-mail
Concert Symfonie orkest Vlaanderen. Donderdag 28 november 2024 om 18u. Met blik achter de schermen, met woordje toelichting door Symfonie orkest Vlaanderen en bijwonen stukje repetitie en concert in Concertgebouw Brugge.

Noteer nu reeds in uw agenda, meer in volgende Bondsklapper.

Bestuur Aartrijke (*)

select * from contacts where naam is not null and ToonContact=1 and afdeling='Aartrijke' order by functie, naamContacteer de regio Brugge-Oostkust voor meer informatie...
Noot:Wanneer er géén contact voor een bepaalde functie vermeld staat (bvb Gezelschapsdienst, Gezinssportfederatie,...) kan u contact opnemen met de voorzitter. Die verwijst u graag door. Ook kan u contact opnemen met één van de zusterafdelingen.
(*)De persoonsgegevens kunnen niet worden overgenomen zonder voorafgaandelijke toestemming van de persoon in kwestie.