Even voorstellen

Onze afdeling draait op een team van vrijwilligers waar vele handen het werk licht maken. Wij zoeken steeds mensen die ons team verder willen helpen uitbouwen. Interesse? Neem dan contact op met onze voorzitter. Ben je op zoek naar een verantwoordelijke van de kinderoppasdienst, wens je gsm-, NMBS-kaarten aan te kopen, wil je informatie over andere diensten, kijk dan snel even hieronder.

Mededelingen

Agenda

Iedereen is welkom op onze activiteiten, je kan ze terugvinden in onze agenda. Naast de activiteiten die wij zelf organiseren, ben je natuurlijk welkom op deze van andere afdelingen. Heb je ideeën voor activiteiten, laat ons iets weten!

Links

Bezoek onze website:

https://aartrijke.gezinsbond.be
Geplande activiteiten

 • Klik hier om te filteren op type activiteit, afdeling...
  AFDELING

  Selecteer de afdelingen waarover u activiteiten wil vinden.

  Aartrijke
  Aartrijke Assebroek Beernem Blankenberge
  Brugge Damme Dudzele Heist-Duinbergen
  Hertsberge Houtave-Stalhille Jabbeke Klemskerke
  Knokke Koolkerke Lissewege Loppem
  Meetkerke Oedelem-Oostveld Oostkamp Ruddervoorde
  Sint-Andries Sint-Joris Sint-Kruis Sint-Michiels
  Snellegem Uitkerke Varsenare Veldegem
  Vlissegem Waardamme Wenduine Westkapelle
  Zedelgem Zeebrugge Zerkegem Zuienkerke
  ACTIVITEIT

  Selecteer de activiteiten waarover u informatie wenst.

  Alle activiteiten
  Tweedehandsbeurzen Ledenfeest Voordrachten Kind en Tiener Wandelen - Fietsen
  Bezoeken - Reizen Doe-activiteiten Sport Algemeen Yoga Zwemmen - Lopen
  Varia

  - (Retourneer eerste resultaten.)

 • Download de pdf versie van de Bondsklapper

Taal- en sportkamp
maandag 4 juli - vrijdag 8 juli
9u tot 16u
Doe-activiteiten
Aartrijke
Peter De Ram
050 21 66 60
E-mail
Gezinsbond Aartrijke organiseert een kamp waarin taal (Frans) en sportactiviteiten elkaar afwisselen. Deze activiteiten worden telkens gegeven en begeleid door een ervaren leerkracht. We voorzien 2 leeftijdscategorieën, 5e/6e leerjaar en 1e/2e middelbaar met telkens max.12 kinderen/groep. Tijdens de pauze krijgt men een versnapering en voor 's middags voorziet men eigen picknick.
Prijs Leden: € 140 / persoon
Prijs niet-Leden: € 180 / persoon

Taal- en sportkamp
dinsdag 16 augustus - vrijdag 19 augustus
9u tot 16u
Doe-activiteiten
Aartrijke
Peter De Ram
050 21 66 60
E-mail
Gezinsbond Aartrijke organiseert een kamp waarin taal (Frans) en sportactiviteiten elkaar afwisselen. Deze activiteiten worden telkens gegeven en begeleid door een ervaren leerkracht. We voorzien 2 leeftijdscategorieën, 3e/4e leerjaar en 5e/6e leerjaar met telkens max.12 kinderen/groep. Tijdens de pauze krijgt men een versnapering en voor 's middags voorziet men eigen picknick.
Prijs Leden: € 105 / persoon
Prijs niet-Leden: € 145 / persoon

POP-UP Bar
zaterdag 20 augustus
vanaf 15u
Muziek - Optredens
Aartrijke
Kathleen Storme
050 24 11 14
E-mail
Hou je ook van gezellige zomeravonden? Dan is onze ‘Pop-Up BAR’ zeker iets voor jou! Dit jaar zijn we te gast in de Zeeweg Zuid 3 te Aartrijke. Zaterdag 20 augustus vanaf 15u met GRATIS toegang! Sfeer en gezelligheid met in de namiddag kinderanimatie en 's avonds een coverband. Doorlopend kinderspelen en natuurlijk de nodige dranken en hapjes.Meer info: https://aartrijke.gezinsbond.be/

Watergewenning en kleuterzwemmen
donderdag 1 september - woensdag 30 november
13u tot 14u30
Zwemmen - Lopen
Aartrijke
Isabelle Vervenne
0496 52 19 31
E-mail
De Gezinsbond organiseert elk trimester een lessenreeks ‘Watergewenning en zweminitiatie voor kleuters’ (3 tot 6 jaar) in het zwembad ‘Groene Meersen’ te Zedelgem. Zo ook in september-oktober-november 2022. Een lessenreeks bestaat uit 10 lessen van 30 min en gaat telkens door op zaterdag tussen 13u00 en 14u30. Er wordt gewerkt in groepjes van ongeveer 8 kinderen, ingedeeld volgens de ervaring van de kleuter. Ouders kunnen de “prestaties” van hun kinderen meevolgen vanop een bank bij het zwembad. Watergewenning: op een speelse manier worden de kinderen vertrouwd gemaakt met het water, zodat ze geen watervrees meer hebben, o.a. durven springen in het water, hoofdje onder water durven steken, enz... Zweminitiatie: leren drijven in het water, aanleren van de arm- en beenbewegingen van de schoolslag.(Opgelet: deze lessenreeksen geven geen garantie dat de kleuter na afloop kan zwemmen!) Leden: 35 euro per kind / Niet-leden: 50 euro per kind (huur van het zwembad, lesgeld en verzekering inbegrepen). Meer info en inschrijven op onze website: https://aartrijke.gezinsbond.be/watergewenning-en-zweminitiatie-voor-kleuters
Prijs Leden: € 35 / kind
Prijs niet-Leden: € 50 / kind

Workshop IT voor kinderen
woensdag 7 september
van 14u tot 16u
Doe-activiteiten
Aartrijke
Isabelle Vervenne
0476 94 06 31
E-mail
Gezinsbond Aartrijke organiseert i.s.m. Digitale Wolven een workshop IT voor kinderen. De kinderen worden opgesplitst in 2 niveaugroepen op basis van leeftijd (3e kleuter/1e leerjaar en 2e/3e/4e leerjaar).Meer info: https://aartrijke.gezinsbond.be/
Prijs Leden: € 5,00 / persoon
Prijs niet-Leden: € 7,00 / persoon

Gezond Gezinsontbijt
zondag 18 september
8u tot 10u
Koken - Voeding
Aartrijke
Doris Vandenbossche
050 68 76 91
E-mail
Op zondag 18 september 2022 kun je van 8u00 tot 10u00 in Cultuurcentrum Jonkhove te Aartrijke terecht voor een gezond ontbijt aan een zeer democratische prijs. Het ontbijt bestaat uit een uitgebreid buffet van alle mogelijke soorten broodjes, fruitsap, Yakult, kaas, eitjes en nog zoveel meer. Voor de kinderen is er o.a. het speelplein. We proberen de kostprijs zoals altijd zo democratisch mogelijk te houden. Zeker voor leden van de Gezinsbond!Meer info: https://aartrijke.gezinsbond.be/

Vierdaagse uitstap naar Sauerland met overnachtingen in Bodefeld VOLZET
donderdag 22 september - zondag 25 september
6u30
Bezoeken - Reizen
GOSA
Georges Verlinde
050 35 75 75
E-mail
Vierdaagse uitstap naar Sauerland met overnachtingen in Bodefeld. VOLZET

Donderdag 22 september tot zondag 25 september 2022 om 6.30 uur.

Begeleide vierdaagse in volpension met Carlo Goethals als gids. We overnachting in Bodefeld in hotel “Albers” en bezoeken onder andere Keulen, Soest, Marburg, Winterberg, een oude tinmijn in Ramsbeck, enz… Wie het volledig programma wil ontvangen mailt naar Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. Inbegrepen in de prijs: - autocar, taxen, parking en fooi chauffeur - overnachtingen met ontbijt. - alle avondmalen - alle middagmalen – inkomgelden - maaltijden, verblijf en onkosten chauffeur en reisleider. Geen annulatie verzekering voorzien. Locatie: Parking Steenbrugge Baron Ruzettelaan Assebroek.

Prijs: € 488 of € 540 (single) Info en inschrijven bij Rosette Verlinde-Van Zeveren op Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. of 50 35 75 75 en door storten van

€ 488 of € 540 (voor single) per persoon op BE 71 7310 5238 9469 (OPGEPAST NIEUW REKENING-NUMMER) van GOSA Regio Brugge-Oostkust voor 8 mei 2022.


Prijs Leden: € 488.00 / persoon

Suikerfabriek Tienen en ‘Op en af door ’t Zoete Land’
dinsdag 18 oktober
7u15
Bezoeken - Reizen
GOSA
Georges Verlinde
050 35 75 75
E-mail
Suikerfabriek Tienen en ‘Op en af door ’t Zoete Land’

Dinsdag 18 oktober 2022 - 7u15

Voormiddag bezoek aan de Suikerfabriek van Tienen. Duik en vlieg gedurende een bezoek van 1,5 uur (onthaal, bedrijfsfilm & rondleiding) in het proces van biet tot suiker. Een bezoek dat meer dan 180 jaar traditie en innovatie koppelt aan milieu, aan duurzaamheid, aan veiligheid en aan mensen met talent en een hart voor suiker, “onze Sweethearts”. Tijdens de rondleiding moeten bezoekers ±200 trappen op en af. Daarom raden wij rolstoelgebruikers en minder mobiele mensen af zich in te schrijven voor een bezoek. ‘s Middags 3-gangenmenu in Feestzalen Vogelzang. In de namiddag busrit met gids ‘Op en af door ’t Zoete Land’. In de plooien van het weelderig Haspengouw bezoeken we rustige plattelandskernen, waar de geur van de vruchtbare aarde onze neus kittelt. Rijke teelten, granen, suikerbieten, aardappelen, alom. Stilaan zien we meer fruitplantages in het landschap. Deze teelten bepalen ook het karakter van de Tiense industrie. We hebben ook oog voor onze typisch Brabantse hoeven. De zeldzame rococokerk van het bierdorp Hoegaarden en de kerk van Hakendover met haar uitzonderlijk middeleeuws retabel staan ook op ons programma. We sluiten de dag af met een Tattepoem en koffie. Vertrek: Parking Steenbrugge, Baron Ruzettelaan, Assebroek. Prijs leden: €58. Inbegrepen in de prijs: bus + fooi chauffeur, gidsen, ingang suikerfabriek, lunch, en afsluiter. Inschrijven via Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. of 050 35 75 75 en door storten van €58 per persoon op BE71 7310 5238 9469 (opgepast nieuw rekeningnummer!) van GOSA Regio Brugge-Oostkust voor 20 september 2022.
Prijs Leden: € 58,00 / persoon

Bestuur Aartrijke(*)

Contacteer de regio Brugge-Oostkust voor meer informatie...
Noot:Wanneer er géén contact voor een bepaalde functie vermeld staat (bvb Gezelschapsdienst, Gezinssportfederatie,...) kan u contact opnemen met de voorzitter. Die verwijst u graag door. Ook kan u contact opnemen met één van de zusterafdelingen.
(*)De persoonsgegevens kunnen niet worden overgenomen zonder voorafgaandelijke toestemming van de persoon in kwestie.