Even voorstellen

Onze afdeling draait op een team van vrijwilligers waar vele handen het werk licht maken. Wij zoeken steeds mensen die ons team verder willen helpen uitbouwen. Interesse? Neem dan contact op met onze voorzitter. Ben je op zoek naar een verantwoordelijke van de kinderoppasdienst, wens je gsm-, NMBS-kaarten aan te kopen, wil je informatie over andere diensten, kijk dan snel even hieronder.

Agenda

Iedereen is welkom op onze activiteiten, je kan ze terugvinden in onze agenda. Naast de activiteiten die wij zelf organiseren, ben je natuurlijk welkom op deze van alle afdelingen van het regio Brugge en de zusterregio's. Heb je ideeën voor activiteiten, laat ons iets weten!
Geplande activiteiten

 • Klik hier om te filteren op type activiteit, afdeling...
  AFDELING

  Selecteer de afdelingen waarover u activiteiten wil vinden.

  Sint-Andries
  Aartrijke Assebroek Beernem Blankenberge
  Brugge Damme Dudzele Heist-Duinbergen
  Hertsberge Houtave-Stalhille Jabbeke Klemskerke
  Knokke Koolkerke Lissewege Loppem
  Meetkerke Oedelem-Oostveld Oostkamp Ruddervoorde
  Sint-Andries Sint-Joris Sint-Kruis Sint-Michiels
  Snellegem Uitkerke Varsenare Veldegem
  Vlissegem Waardamme Wenduine Westkapelle
  Zedelgem Zeebrugge Zerkegem Zuienkerke
  ACTIVITEIT

  Selecteer de activiteiten waarover u informatie wenst.

  Alle activiteiten
  Tweedehandsbeurzen Ledenfeest Voordrachten Kind en Tiener Wandelen - Fietsen
  Bezoeken - Reizen Doe-activiteiten Sport Algemeen Yoga Zwemmen - Lopen
  Varia

  - (Retourneer eerste resultaten.)

 • Download de pdf versie van de Bondsklapper

Knuffelturnen voor peuters en kleuters
zaterdag 17 september - zaterdag 15 oktober
14u30 tot 16u30
Kind en Tiener
Sint-Andries
Tine Cools

E-mail
Via speelse ontspannings- en behendigheidsoefeningen krijgen de kinderen SAMEN met de (groot)ouders de gelegenheid om in een vertrouwde sfeer te bewegen.

Kom SAMEN met 1 (groot)ouder SAMEN voelen, ontspannen, beleven en vooral genieten.

Wanneer: zaterdag 17 en 24 september en zaterdag 1, 8 en 15 oktober 2022

>2,5 jaar - 4-jarigen: 14u30-15u30

>20 maanden – <2,5 jaar: 15u30-16u30

Locatie: In de judozaal van het sportcentrum Hof Ter Straeten; Hof Ter Straeten 2 8490 Varsenare

Meebrengen: een grote badhanddoek of katoenen deken

Prijs leden Gezinsbond: duo kind met 1 (groot)ouder: € 37 (€25 + €12 verzekering eenmalig tot eind 2022)

Prijs niet-leden € 55.

Inschrijven : Let op: we kunnen max. 10 duo’s per groep toelaten! Stuur een mailtje naar Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. met vermelding van de naam en de geboortedatum van het kindje, jullie GSM nummer en lidnummer van de Gezinsbond.


Prijs Leden: € 37,00 / duo
Prijs niet-Leden: € 55,00 / duo

Vierdaagse uitstap naar Sauerland met overnachtingen in Bodefeld VOLZET
donderdag 22 september - zondag 25 september
6u30
Bezoeken - Reizen
GOSA
Georges Verlinde
050 35 75 75
E-mail
Vierdaagse uitstap naar Sauerland met overnachtingen in Bodefeld. VOLZET

Donderdag 22 september tot zondag 25 september 2022 om 6.30 uur.

Begeleide vierdaagse in volpension met Carlo Goethals als gids. We overnachting in Bodefeld in hotel “Albers” en bezoeken onder andere Keulen, Soest, Marburg, Winterberg, een oude tinmijn in Ramsbeck, enz… Wie het volledig programma wil ontvangen mailt naar Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. Inbegrepen in de prijs: - autocar, taxen, parking en fooi chauffeur - overnachtingen met ontbijt. - alle avondmalen - alle middagmalen – inkomgelden - maaltijden, verblijf en onkosten chauffeur en reisleider. Geen annulatie verzekering voorzien. Locatie: Parking Steenbrugge Baron Ruzettelaan Assebroek.

Prijs: € 488 of € 540 (single) Info en inschrijven bij Rosette Verlinde-Van Zeveren op Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. of 50 35 75 75 en door storten van

€ 488 of € 540 (voor single) per persoon op BE 71 7310 5238 9469 (OPGEPAST NIEUW REKENING-NUMMER) van GOSA Regio Brugge-Oostkust voor 8 mei 2022.


Prijs Leden: € 488.00 / persoon

Fietstocht vol verrassende ontdekkingen doorheen Sint-Andries
zondag 25 september
10u tot 12u
Wandelen - Fietsen
Sint-Andries
Francine Van Rolleghem

E-mail
Jan Vanroose neemt ons mee op een fietstocht door Sint-Andries en vergast ons onderweg op tal van anekdotes en leuke weetjes.

Wat deed de bisschop van Parijs in de Zeeweg? Waar kon je naar de bioscoop in de jaren ’70? Waarom hebben we een Hoge Weg en een Lege Weg? Wat hebben de Canadezen te maken met de allereerste waterleiding van Sint-Andries? Dit en veel meer kom je te weten als je met ons meefietst.

De afstand van de fietstocht bedraagt 20 km en we starten om 10u.

Locatie: startplaats is de parking van Brico Sint-Andries.

Prijs voor leden Gezinsbond: € 5

Prijs niet-leden: € 10.

Kinderen onder de 18 jaar: gratis.

Inschrijven: stuur een mail naar Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. met vermelding van naam, aantal deelnemers, GSM nummer en lidnummer van de Gezinsbond.

Maak het bedrag over op BE97 9796 2482 9949 met vermelding van naam en aantal deelnemers.


Prijs Leden: € 5,00 / persoon
Prijs niet-Leden: € 10,00 / persoon

Puzzelkampioenschap - Samen puzzelen
zondag 16 oktober
14u30
Doe-activiteiten
Sint-Andries
Geert Boone

E-mail
In heel Vlaanderen organiseren verschillende afdelingen van de Gezinsbond het Puzzelkampioenschap - Samen puzzelen! Ook in Sint-Andries word je uitgedaagd om met je team zo vlug mogelijk een puzzel van 500 stukjes te leggen. Vorm teams van maximaal 3 à 4 deelnemers en neem het tegen elkaar op: grootouders en kleinkinderen tegen mama's & papa's of buren tegen elkaar… Elk team probeert de exclusieve Gezinsbondpuzzel van 500 stukjes zo snel mogelijk te maken. Deze unieke puzzel wordt ontworpen door Standaard Uitgeverij waarin zowel de gekende stripfiguren uit Jommeke als de Gezinsbond goed uit de verf komen. Voor de deelnemende teams worden leuke prijzen voorzien! Een unieke belevenis die in heel Vlaanderen plaatsvindt tussen 9 oktober en 15 november 2022! Voor leden en niet-leden. Bezoekers zijn ook welkom.

Locatie: Huize Wellecome, Koude Keukenstraat 8.

Prijs leden: 5 € per team.

Prijs niet-leden: 10 € per team.

Inschrijven: stuur een mail met vermelding van de namen van de teamleden, een GMS nummer en lidnummer van de Gezinsbond naar Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien..
Prijs Leden: € 5,00 / team
Prijs niet-Leden: € 10,00 / team

Suikerfabriek Tienen en ‘Op en af door ’t Zoete Land’
dinsdag 18 oktober
7u15
Bezoeken - Reizen
GOSA
Georges Verlinde
050 35 75 75
E-mail
Suikerfabriek Tienen en ‘Op en af door ’t Zoete Land’

Dinsdag 18 oktober 2022 - 7u15

Voormiddag bezoek aan de Suikerfabriek van Tienen. Duik en vlieg gedurende een bezoek van 1,5 uur (onthaal, bedrijfsfilm & rondleiding) in het proces van biet tot suiker. Een bezoek dat meer dan 180 jaar traditie en innovatie koppelt aan milieu, aan duurzaamheid, aan veiligheid en aan mensen met talent en een hart voor suiker, “onze Sweethearts”. Tijdens de rondleiding moeten bezoekers ±200 trappen op en af. Daarom raden wij rolstoelgebruikers en minder mobiele mensen af zich in te schrijven voor een bezoek. ‘s Middags 3-gangenmenu in Feestzalen Vogelzang. In de namiddag busrit met gids ‘Op en af door ’t Zoete Land’. In de plooien van het weelderig Haspengouw bezoeken we rustige plattelandskernen, waar de geur van de vruchtbare aarde onze neus kittelt. Rijke teelten, granen, suikerbieten, aardappelen, alom. Stilaan zien we meer fruitplantages in het landschap. Deze teelten bepalen ook het karakter van de Tiense industrie. We hebben ook oog voor onze typisch Brabantse hoeven. De zeldzame rococokerk van het bierdorp Hoegaarden en de kerk van Hakendover met haar uitzonderlijk middeleeuws retabel staan ook op ons programma. We sluiten de dag af met een Tattepoem en koffie. Vertrek: Parking Steenbrugge, Baron Ruzettelaan, Assebroek. Prijs leden: €58. Inbegrepen in de prijs: bus + fooi chauffeur, gidsen, ingang suikerfabriek, lunch, en afsluiter. Inschrijven via Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. of 050 35 75 75 en door storten van €58 per persoon op BE71 7310 5238 9469 (opgepast nieuw rekeningnummer!) van GOSA Regio Brugge-Oostkust voor 20 september 2022.
Prijs Leden: € 58,00 / persoon

Tweedehandsbeurs
zondag 23 oktober
9u tot 12u
Tweedehandsbeurzen
Sint-Andries
Anne Van Acker

E-mail
Gezinsbond Sint-Andries organiseert opnieuw zijn najaars tweedehandsbeurs waar je zwangerschapskledij, baby- en kinderuitzet, baby- en kinderkledij, speelgoed, kinderboeken, kinderfietsen….op de kop kunt tikken voor een billijk prijsje.

Locatie: PC Huize Wellecome, Koude-Keukenstraat 8 te 8200 Sint-Andries. GRATIS INKOM!

Info en inschrijven: Als je wil deelnemen als verkoper kun je als lid van de Gezinsbond een stand huren voor 12 €. Inschrijven via mail naar Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien., met vermelding van je naam, adres, lidnummer (9 cijfers) en GSM nr. De inschrijving is geldig na bevestiging en overschrijving op de meegedeelde bankrekening.www.gezinsbondgewestbrugge.be

www.facebook.com/gezinsbondsintandries


Prijs Leden: € 12,00 / persoon

Bestuur Sint-Andries(*)

FunctieContact
VoorzitterRik Vandewiele
Steenbrugsestraat 25
8210 Loppem
tel:
E-mail
SecretarisClaudine Guilini
Gistelse Steenweg 374
8200 Sint-Andries
tel: 050 67 08 70
E-mail
LedenadministratieGeert Boone
Doornstraat 64
Sint-Andries
tel: 050 39 31 01
E-mail
BioscoopkaartenAn Schalembier
Olympialaan 17
8200 Sint-Andries
tel: 050 38 91 09
Grootouders- en seniorenactie (GOSA)Hugo Jonckheere
Abdijbekestraat 26
Sint-Andries
tel: 050 38 37 48
E-mail
GSM kaartenAn Schalembier
Olympialaan 17
Sint-Andries
tel: 050 38 91 09
Kinderoppasdienst (KOD)Nancy Brandt
Zandstraat 133
8200 Sint-Andries
tel: 050 32 32 23
E-mail
Kortingskaarten NMBSGuido De Vos
Kasteelhoevestraat 8
8200 Sint-Andries
tel: 050 67 61 51
E-mail
Lidkaart waarmee je spaartRik Vandewiele
Steenbrugsestraat 25
8210 Loppem
tel:
E-mail
NMBS passenAn Schalembier
Olympialaan 17
Sint-Andries
tel: 050 38 91 09
Sociaal Cultureel Werk (SCW)Geert Van der Donckt
Jachthoornlaan 20
8200 Brugge
tel: 050 39 23 13 - gsm: 0496 58 61 00
E-mail
Noot:Wanneer er géén contact voor een bepaalde functie vermeld staat (bvb Gezelschapsdienst, Gezinssportfederatie,...) kan u contact opnemen met de voorzitter. Die verwijst u graag door. Ook kan u contact opnemen met één van de zusterafdelingen.
(*)De persoonsgegevens kunnen niet worden overgenomen zonder voorafgaandelijke toestemming van de persoon in kwestie.