Even voorstellen

Onze afdeling draait op een team van vrijwilligers waar vele handen het werk licht maken. Wij zoeken steeds mensen die ons team verder willen helpen uitbouwen. Interesse? Neem dan contact op met onze voorzitter. Ben je op zoek naar een verantwoordelijke van de kinderoppasdienst, wens je gsm-, NMBS-kaarten aan te kopen, wil je informatie over andere diensten, kijk dan snel even hieronder.

Mededelingen

Agenda

Iedereen is welkom op onze activiteiten, je kan ze terugvinden in onze agenda. Naast de activiteiten die wij zelf organiseren, ben je natuurlijk welkom op deze van andere afdelingen. Heb je ideeën voor activiteiten, laat ons iets weten!

Links

Bezoek onze website:

https://blankenberge.gezinsbond.be
Geplande activiteiten

 • Klik hier om te filteren op type activiteit, afdeling...
  AFDELING

  Selecteer de afdelingen waarover u activiteiten wil vinden.

  Aartrijke Assebroek - Sint-Kruis Blankenberge Brugge
  Damme De Haan Dudzele Heist - Duinbergen
  Hertsberge Houtave - Stalhille Jabbeke Knokke
  Koolkerke Lissewege Loppem Meetkerke
  Oedelem - Beernem Oostkamp Ruddervoorde Sint-Andries
  Sint-Joris Sint-Michiels Snellegem Uitkerke
  Varsenare Veldegem Waardamme Westkapelle
  Zedelgem Zeebrugge Zerkegem Zuienkerke
  ACTIVITEIT

  Selecteer de activiteiten waarover u informatie wenst.

  Alle activiteiten
  Tweedehandsbeurzen Ledenfeest Voordrachten Kind en Tiener Wandelen - Fietsen
  Bezoeken - Reizen Doe-activiteiten Sport Algemeen Yoga Zwemmen - Lopen
  Varia

  - (Retourneer eerste resultaten.)

 • Download de pdf versie van de Bondsklapper

Daguitstap met autobus naar Noord-Frankrijk en de historische stad Rijsel (Lille)
zaterdag 03 augustus 2024
7u30 tot 20u
Bezoeken - Reizen
Blankenberge
Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.
050 41 46 36
E-mail
Vertrek om 7u30: autobushalte stadhuis Blankenberge en 7u40: autobushalte de Lijn in B-park bij Lunch Garden. Via de E17 naar Kortrijk en dan de richting Rijsel. Aan afrit 1 (= de laatste afrit in België), carpoling 200 m naar links, richting Moeskroen, stapt onze extra gids op: Bernard Delvoye, specialist voor bezoeken aan Rijsel. Dit biedt de mogelijkheid voor deelnemers uit Zuidwest-Vlaanderen om ook daar op- en af te stappen, mits vermelding bij de inschrijving. In de voormiddag brengen we onderweg een geleid bezoek aan het historische kerkje van Bouvines met zijn enorme en merkwaardige gebrandschilderde ramen (= het kleurrijke verhaal van de Slag bij Bouvines, 1214) Verder naar Vendeville. Daar nemen we koffiepauze (inbegrepen) en in Seclin bewonderen we het schitterende Hospice Comtesse (Vlaamse Renaissance, 18e eeuw). We rijden verder naar Rijsel voor de stadsrondrit = via de Place de la République met de Prefectuur en het Paleis voor Schone Kunsten, de Parijse Poort, het Stadhuis met zijn belfort,… tot het hypermoderne Rijsel (Euralille, het HST-station, de hypermoderne metro,…). Dan brengt een korte wandeling ons via het Station Lille Flandres naar het restaurant. Middagmaal in het centrum van Rijsel. Menu-keuze zie verder onderaan. Aansluitend, begeleide wandeling naar en door Oud-Rijsel: rue de la Monnaie, het Hospice Comtesse, rue au Pétrinck, de Kathedraal Notre Dame de la Treille (geleid bezoek), de Oude Beurs, de Grote Markt, het Palais Rihour (van de Hertogen van Bourgondië), de verkeersvrije winkelstraten,… Naderhand geven we nog wat vrije tijd in Rijsel. De autocar komt ons nadien ophalen, we vertrekken en zijn terug in Blankenberge rond 20 uur. Deze reis gaat door in samenwerking met het Davidsfonds.
Prijs Leden: € 68,00
Prijs niet-Leden: € 78,00

Tweedehandsbeurs tafelverkoop voor baby- en kinderspullen tijdens Uitkerke kermis
zaterdag 07 september 2024 - zondag 08 september 2024
11u tot 17u
Tweedehandsbeurzen
Blankenberge
Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.

E-mail
Gratis toegang voor bezoekers tot de tweedehandsbeurs in zaal “Uitblinker” VBS Sint-Jozef Sint-Pieter Campus Schaapstraat ingang via park de Craene (rechts van huisnr 7).Standhouders reserveren op voorhand een stand van twee tafels (grootte 0.75x1.2m): 9€ voor 1 dag of €15 voor 2dagen (+2€ voor standhouders niet-leden). Ingang via Park De Craene (rechts van huisnr 7) te 8370 Blankenberge. Info en inschrijven voor standhouders bij Rachel Verstraeten (e-mail Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.)
Prijs Leden: 0
Prijs niet-Leden: 0

Vierdaagse Pays d’Auge, het groene hart van Normandië
dinsdag 24 september 2024 - vrijdag 27 september 2024
5u45
Bezoeken - Reizen
GOSA
Georges Verlinde
050 35 75 75
E-mail
Vierdaagse Pays d’Auge, het groene hart van Normandië

Dinsdag 24 september tot vrijdag 27 september 2024 om 5u45.

Begeleide vierdaagse in volpension met Carlo Goethals als gids.

We overnachten in hotel Le Clos Saint Gatien in St Gatien des Bois.

Wie het volledig programma wil ontvangen mailt naar Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.

Inbegrepen in de prijs: autocar, parking en taxen, begeleiding, fooi chauffeur, overnachtingen, ontbijt buffet, avondmalen (met drank), gebruik zwembad en fitness. Middagmalen (drank in) dag 1,2 en 4. Toegang musea en kastelen met plaatselijke gidsen, degustaties. Geen annulatie verzekering voorzien.

Locatie: Parking Steenbrugge Baron Ruzettelaan Assebroek.

Prijs: € 579 of € 720 (single) Info en inschrijven bij Georges Verlinde op Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. of 050 35 75 75 en door storten van € 579 of € 720 (voor single) per persoon op BE 71 7310 5238 9469 van GOSA Regio Brugge-Oostkust voor 10 mei 2024.


Prijs Leden: € 579,00 / persoon

Case New Holland met wereldproducten vanuit Zedelgem
donderdag 10 oktober 2024
13u45 tot 16u45
Bezoeken - Reizen
GOSA
Georges Verlinde
050 35 75 75
E-mail
CNH is de drijvende kracht achter het ijzer en de technologie die onze wereld transformeren. New Holland Agriculture is een merk van CNH Industrial N.V., wereldleider met een gevestigde industriële expertise, een breed productaanbod en een wereldwijde aanwezigheid. CNH streeft ernaar de hoogste ethische normen te hanteren en dealers en klanten te ondersteunen via een divers en inclusief personeelsbestand, vooraanstaande technologie, uitzonderlijke veiligheid en kwaliteit, en ongeëvenaarde innovatie. CNH investeerde fors in het New Holland Harvesting Center of Excellence in Zedelgem. In onze streek is het bedrijf gekend als één van de grootste werkgevers. New Holland bouwt voort op het erfgoed van landbouwpioniers, die allen de productiviteit van landbouwers verbeterden sinds 1895. Dit is een unieke kans om het bedrijf, zo dicht bij onze deur, echt te leren kennen. Het groepsbezoek is niet vanzelfsprekend. Er is een ontvangst voorzien met een koffie in de showroom van CNH, Leon Claeysstraat 3A Zedelgem. Dit wordt vervolgd door een bedrijfspresentatie en rondleiding met hoofdtelefoons. Twee gidsen zijn er tot onze beschikking. Het einde van de rondgang wordt afgesloten om 16u45 in de showroom met een drankje. Prijs leden €19. Na inschrijven bij Georges Verlinde op Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. of 050 35 75 75 overschrijven op BE 71 7310 5238 9469 van GOSA Regio Brugge-Oostkust ten laatste 15 september 2024.
Prijs Leden: € 19,00 / persoon

Griezeltocht Uitkerke
vrijdag 25 oktober 2024

Kind en Tiener
Blankenberge


Gezinsbond Uitkerke organiseert een Griezeltocht. Alle informatie in de volgende Bondsklapper.

Concert Symfonie Orkest Vlaanderen
donderdag 28 november 2024
18u
Muziek - Optredens
GOSA
Georges Verlinde
050 35 75 75
E-mail
Concert Symfonie orkest Vlaanderen. Donderdag 28 november 2024 om 18u. Met blik achter de schermen, met woordje toelichting door Symfonie orkest Vlaanderen en bijwonen stukje repetitie en concert in Concertgebouw Brugge.

Noteer nu reeds in uw agenda, meer in volgende Bondsklapper.

Bestuur Blankenberge (*)

select * from contacts where naam is not null and ToonContact=1 and afdeling='Blankenberge' order by functie, naam
FunctieContact
SecretarisRik Carrebrouck
Mgr. Waffelaertlaan 8
8370 Blankenberge
tel: - gsm: 478 48 94 88
E-mail
Kinderoppasdienst (KOD)Martine Beckx
J. De Troozlaan 22
8370 Blankenberge
tel: - gsm: 495 89 85 91
E-mail
Inge Van Daele
Kemmelbergstraat 47
8370 Blankenberge
tel: - gsm: 478 72 45 23
E-mail
Noot:Wanneer er géén contact voor een bepaalde functie vermeld staat (bvb Gezelschapsdienst, Gezinssportfederatie,...) kan u contact opnemen met de voorzitter. Die verwijst u graag door. Ook kan u contact opnemen met één van de zusterafdelingen.
(*)De persoonsgegevens kunnen niet worden overgenomen zonder voorafgaandelijke toestemming van de persoon in kwestie.