Even voorstellen

Onze afdeling draait op een team van vrijwilligers waar vele handen het werk licht maken. Wij zoeken steeds mensen die ons team verder willen helpen uitbouwen. Interesse? Neem dan contact op met onze voorzitter. Ben je op zoek naar een verantwoordelijke van de kinderoppasdienst, wens je gsm-, NMBS-kaarten aan te kopen, wil je informatie over andere diensten, kijk dan snel even hieronder.

Mededelingen

Agenda

Iedereen is welkom op onze activiteiten, je kan ze terugvinden in onze agenda. Naast de activiteiten die wij zelf organiseren, ben je natuurlijk welkom op deze van andere afdelingen. Heb je ideeën voor activiteiten, laat ons iets weten!

Links

Bezoek onze website:

http://www.gezinsbondknokke.be
Geplande activiteiten

 • Klik hier om te filteren op type activiteit, afdeling...
  AFDELING

  Selecteer de afdelingen waarover u activiteiten wil vinden.

  knokke
  Aartrijke Assebroek Beernem Blankenberge
  Brugge Damme Dudzele Heist-Duinbergen
  Hertsberge Houtave-Stalhille Jabbeke Klemskerke
  Knokke Koolkerke Lissewege Loppem
  Meetkerke Oedelem-Oostveld Oostkamp Ruddervoorde
  Sint-Andries Sint-Joris Sint-Kruis Sint-Michiels
  Snellegem Uitkerke Varsenare Veldegem
  Vlissegem Waardamme Wenduine Westkapelle
  Zedelgem Zeebrugge Zerkegem Zuienkerke
  ACTIVITEIT

  Selecteer de activiteiten waarover u informatie wenst.

  Alle activiteiten
  Tweedehandsbeurzen Ledenfeest Voordrachten Kind en Tiener Wandelen - Fietsen
  Bezoeken - Reizen Doe-activiteiten Sport Algemeen Yoga Zwemmen - Lopen
  Varia

  - (Retourneer eerste resultaten.)

 • Download de pdf versie van de Bondsklapper

Badminton
zaterdag 10 september - donderdag 29 juni
10u
Sport Algemeen
Knokke
Dewilde Els
0472 58 70 12
E-mail
Leden van de Gezinsbond, zowel jong (vanaf 12 jaar) als oud(er), kunnen zich elke zaterdag (behalve juli & augustus) uitleven in een gezellig en recreatief partijtje badminton.

Geïnteresseerden kunnen zich ter plaatse inschrijven. Wie nog geen lid is van de Gezinsbond, kan dan eveneens het lidmaatschap aanvragen. Lidmaatschap Gezinsbond bedraagt 45€/jaar voor het ganse gezin.
Prijs Leden: € 40./persoon

Vrijetijdsweekend
vrijdag 16 september - zondag 18 september

Varia
Knokke
FABIENNE MAES
0485 61 59 72
E-mail
Noteer alvast het vrijetijdsweekend in de agenda

16.09 – 19u tot 24u MUZIEKBAR.

17.09 - 14u tot 19u OOSTKUST KUNST.

18.09 - 11u tot 15u VRIJETIJDSMARKT & OPENHUIS CULTUUR + aperitiefmoment en BBQ.

Dit alles in de tuinen van Scharpoord.

We willen bezoekers laten proeven, triggeren door middel van workshops, interactieve momenten en kennis laten maken met de dynamiek & het onmiskenbare belang van het verenigingsleven en dus ook van de Gezinsbond !

Kinderyoga
zaterdag 17 september - zaterdag 17 december
11u30 tot 12u30
Yoga
Knokke
Lindsay Dewaele

E-mail
In deze reeks kinderyoga is er ruimte voor rust, beweging, spel, verhaal en creativiteit.

We vluchten er even weg van alle prikkels die op ons afkomen en genieten van het gewoon ‘zijn’.

Kinderyoga heeft een gunstig effect op de ontspanning, motoriek, het zelfvertrouwen en het concentratievermogen. Ook stimuleert het de fantasie en creativiteit.

Deze reeks van 10 lessen gaat door in het Cultuurcentrum vanaf 17 september elke zaterdag van 11.30 tot 12.30 en dit voor kinderen van 4 en 5 jaar.


Prijs Leden: € 50.00
Prijs niet-Leden: € 70.00

Vierdaagse uitstap naar Sauerland met overnachtingen in Bodefeld VOLZET
donderdag 22 september - zondag 25 september
6u30
Bezoeken - Reizen
GOSA
Georges Verlinde
050 35 75 75
E-mail
Vierdaagse uitstap naar Sauerland met overnachtingen in Bodefeld. VOLZET

Donderdag 22 september tot zondag 25 september 2022 om 6.30 uur.

Begeleide vierdaagse in volpension met Carlo Goethals als gids. We overnachting in Bodefeld in hotel “Albers” en bezoeken onder andere Keulen, Soest, Marburg, Winterberg, een oude tinmijn in Ramsbeck, enz… Wie het volledig programma wil ontvangen mailt naar Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. Inbegrepen in de prijs: - autocar, taxen, parking en fooi chauffeur - overnachtingen met ontbijt. - alle avondmalen - alle middagmalen – inkomgelden - maaltijden, verblijf en onkosten chauffeur en reisleider. Geen annulatie verzekering voorzien. Locatie: Parking Steenbrugge Baron Ruzettelaan Assebroek.

Prijs: € 488 of € 540 (single) Info en inschrijven bij Rosette Verlinde-Van Zeveren op Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. of 50 35 75 75 en door storten van

€ 488 of € 540 (voor single) per persoon op BE 71 7310 5238 9469 (OPGEPAST NIEUW REKENING-NUMMER) van GOSA Regio Brugge-Oostkust voor 8 mei 2022.


Prijs Leden: € 488.00 / persoon

WK Loopfietsen
zondag 25 september
14u
Wandelen - Fietsen
Knokke
Anne Bailyu
0479 68 74 21
E-mail
WK Loopfietsen. Dit ludieke evenement zorgt gegarandeerd voor plezier voor de allerkleinste fietsers. De rest van het gezin komt uiteraard supporteren voor hun echte wielerhelden.De tuin van het cultuurcentrum Scharpoord wordt voor de gelegenheid omgetoverd tot een heus WK parcours. Kindjes van 2 tot 10 jaar kunnen deelnemen en worden ingedeeld in leeftijdsgroepen. Een medaille en diploma horen er uiteraard ook bij. Loopfietsjes kunnen eventueel gehuurd worden tegen 5 euro/stuk
Prijs Leden: € 5.00
Prijs niet-Leden: € 7.00

Suikerfabriek Tienen en ‘Op en af door ’t Zoete Land’
dinsdag 18 oktober
7u15
Bezoeken - Reizen
GOSA
Georges Verlinde
050 35 75 75
E-mail
Suikerfabriek Tienen en ‘Op en af door ’t Zoete Land’

Dinsdag 18 oktober 2022 - 7u15

Voormiddag bezoek aan de Suikerfabriek van Tienen. Duik en vlieg gedurende een bezoek van 1,5 uur (onthaal, bedrijfsfilm & rondleiding) in het proces van biet tot suiker. Een bezoek dat meer dan 180 jaar traditie en innovatie koppelt aan milieu, aan duurzaamheid, aan veiligheid en aan mensen met talent en een hart voor suiker, “onze Sweethearts”. Tijdens de rondleiding moeten bezoekers ±200 trappen op en af. Daarom raden wij rolstoelgebruikers en minder mobiele mensen af zich in te schrijven voor een bezoek. ‘s Middags 3-gangenmenu in Feestzalen Vogelzang. In de namiddag busrit met gids ‘Op en af door ’t Zoete Land’. In de plooien van het weelderig Haspengouw bezoeken we rustige plattelandskernen, waar de geur van de vruchtbare aarde onze neus kittelt. Rijke teelten, granen, suikerbieten, aardappelen, alom. Stilaan zien we meer fruitplantages in het landschap. Deze teelten bepalen ook het karakter van de Tiense industrie. We hebben ook oog voor onze typisch Brabantse hoeven. De zeldzame rococokerk van het bierdorp Hoegaarden en de kerk van Hakendover met haar uitzonderlijk middeleeuws retabel staan ook op ons programma. We sluiten de dag af met een Tattepoem en koffie. Vertrek: Parking Steenbrugge, Baron Ruzettelaan, Assebroek. Prijs leden: €58. Inbegrepen in de prijs: bus + fooi chauffeur, gidsen, ingang suikerfabriek, lunch, en afsluiter. Inschrijven via Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. of 050 35 75 75 en door storten van €58 per persoon op BE71 7310 5238 9469 (opgepast nieuw rekeningnummer!) van GOSA Regio Brugge-Oostkust voor 20 september 2022.
Prijs Leden: € 58,00 / persoon

Bestuur knokke(*)

FunctieContact
VoorzitterAnne Bailyu
Knokkestraat 628
8300 Knokke
tel: - gsm: 0479 68 74 21
E-mail
OndervoorzitterEls Dewilde
Goudsbloemenlaan 18
8300 Knokke
tel: - gsm: 0472 58 70 12
E-mail
Gezinssportfederatie (GSF)Els Dewilde
Goudsbloemenlaan 18
8300 Knokke
tel: - gsm: 0472/587012
E-mail
Noot:Wanneer er géén contact voor een bepaalde functie vermeld staat (bvb Gezelschapsdienst, Gezinssportfederatie,...) kan u contact opnemen met de voorzitter. Die verwijst u graag door. Ook kan u contact opnemen met één van de zusterafdelingen.
(*)De persoonsgegevens kunnen niet worden overgenomen zonder voorafgaandelijke toestemming van de persoon in kwestie.